Harbiye Açıkhava Konserleri, Ağustos’ta İstanbul’u serinletti

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” sıcak Ağustos akşamlarında binlerce sanatseveri, İstanbul’un kalbinde buluşturdu!

12 gece boyunca yaklaşık 50.000 seyirci, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda birbirinden ünlü isimlere eşlik etti.

Kenan Doğulu, yepyeni şarkılarını ilk kez burada canlı olarak dinleyicisiyle buluşturdu. Genç kuşağın en ünlü isimlerinden Edis ise ilk kez bu sahneye çıkmanın heyacanını binlerce hayranıyla yaşadı. Her iki konserde de adeta izdiham yaşandı.

Kamança üstadı Mark Eliyahu, bu yıl ilk kez Harbiye sahnesindeydi. Sevenlerinin uzun zamandır beklediği İranlı sanatçı Mohsen Namjoo da verdiği unutulmaz konserle İstanbullu hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türk Rock Müziğinin en enerjik gruplarından olan Athena, sürprizleriyle Harbiye’yi salladı. Konserin ikinci yarısında sahneye davet ettikleri Ahmet Aslan’la birlikte şarkı söyleyen grup kulakların pasını sildi.

Zorlu PSM prodüksiyonu ile gerçekleşen sezonun en çok ilgi gören iki tiyatro oyunu “Yoldan Çıkan Oyun” ve “Damdaki Kemancı” bu yıl ilk kez Harbiye Açıkhava’da sergilendi. Binlerce kişinin aynı anda kahahaları ile seyredilen oyunlar, izleyicilerin dakikalarca süren alkışlarıyla Harbiye’ye damga vurdu.

Yıllardır herkesin bayılarak dinlediği MFÖ grubu eski ve yeni şarkılarını seyircilerle birlikte söyledi. Sevilen şarkıcı Yalın, yeni albümü “Sensiz Ben Ne Olayım”da yer alan parçalarını ilk defa Harbiye Açıkhava’da seslendirdi.

Türk rock müziğinin iki dev ismi Teoman ve Şebnem Ferah hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konsere imza attı! Performansları ile göz dolduran sanatçılar Harbiye Açıkhava’da fırtına gibi estiler.

İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri’nin kapanışını ise usta sanatçı Ferhat Göçer yaptı. Harbiye’ye yüzlerce doktor arkadaşını davet eden Göçer, doktor şiddetine dikkat çekerek anlamlı bir konsere imza attı.

Konserler İstikbal, Alternatif Bank, URBANcare, ZUBİZU, Kral Pop, Demirören Medya, Tadelle, Volkswagen, Memorial ve Aksa’nın katkılarıyla gerçekleşti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.