Hangi ünlü radyocu Can Yaman’ı pempe dizi kahramanına benzetti!

Can Yaman’ın İtalya’da hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılaşması üzerine, ünlü radyo programcısı ve Stand-Up gösterileriyle tanınan Yasemin Şefik, Best Fm’de ki programında ilginç bir yorumda bulundu.

Türk Dizi sektörünün dünya üzerindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncularımızdan Can Yaman hakkında Yasemin Şefik’in kahkaha dolu yorumu şöyle;

blank
Eduarda Capetillo

CAN YAMAN, Bİ NEVİ 90’LARIN EDUARDO CAPETİLLO’ SU!!!

“Ben 90’larda çocukken Latin dizileri trenddi. Mesela Eduarda Capetillo diye bir adam vardı. Herkes ona aşıktı. Günlük pembe dizi. Eduardo şimdi baktığınızda Burak Kut ve Bülent Serttaş’ın karışımı gibi görünüyor. Can Yaman’da işte böyle Eduardo gibi…devam eder.”

Yasemin Şefik
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.