Hande Yener’in saygınlığı ve şerefi zedelendi

Güzel şarkıcı Hande Yener, kendisine hakaret eden bir sosyal medya kullanıcısını şikayet etmek için mahkemeye başvurdu. Yener, hesap sahibinin kendi şerefini zedelediğini ifade etti.

Hande Yener, Twitter’da kendisine hakaret içerikli yorumlar yazan bir kişiyi savcılığa şikayet etti. Ünlü şarkıcı; dilekçesinde @sokakkafalii adlı kullanıcının yaptığı paylaşımın şeref, namus ve saygınlığını zedelediğini belirtti.

‘KİMLİĞİ BELİRLENSİN’

Dilekçede; mesleğinde başarılı bir isim ve bir anne olduğunu ifade eden Yener; bu hesabı kullanan kişinin kimliğinin belirlenmesini istedi. Ünlü şarkıcı, bu kişi hakkında soruşturma yapılması ve kamu davası açılmasını talep etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.