Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol’a sürpriz hediye

Hande Yener’in manken nişanlısı Ümit Cem Şenol’a müstakbel kayınvalidesi Yıldız Özyener, 15 bin dolar değerinde marka bir saat aldı.

Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol’a müstakbel kayınvalidesi Yıldız Özyener’den lüks hediye! Hande Yener, geçen aylarda kendisinden 12 yaş küçük olan manken Ümit Cem Şenol ile birlikte sürpriz bir kararla evliliğe ilk adımını atmıştı. İkili, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanmıştı. Yıldız Özyener’den şarkıcıyı isteyen Şenol, müstakbel kayınvalidesi tarafından pek sevildi.

Saat sürprizi

Öyle ki Yıldız Özyener’in, nişan hediyesi olarak mankene 15 bin dolar değerinde Rolex marka saat aldığı iddia edildi. Daha önce de Hande Yener eski erkek arkadaşı Ozan Öğüt’e 10 bin dolar değerinde Rolex saat almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.