Hande Yener’in Amerika turnesi belgesel oluyor

Hande Yener ABD’deki turnesi kapsamında konser programına ilk olarak dünyaca ünlü starların sahne aldığı New York’taki Sony Hall’de başladı. Sony Hall’de çıkan ilk Türk sanatçı olan Pop ikonu Hande Yener ardından Virginia, Miami, New Jersey son kapanış konserini ise Newyork’ta yaptı.

Hande Yener’in Amerika Turnesinin belgeselini ve fotoğraflarını LEO Alexandre çekti. Yener’in yeni klibi Leo Alexandre tarafından çekildi.

Amerika turnesinde; Tlz L’femme, Ottolinger, Simonett, Ruu Australia markalardan 5 ayrı kostüm giyen Yener’in konserlerine büyük ilgi olurken haftalar öncesinden turne biletleri sold out oldu. Yener’e DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu eşlik etti.

Sahne stili ve yorumcu kimliğiyle Amerika’da büyük beğeni alan Yener’e Miami konserinde Cemal Can Canseven izlemeye gelenler arasındaydı. Yener’in sahneye davet ettiği Cemal Can Canseven ile sahnede dans şov yaptı.

ABD’nin New York kentinde Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından her yıl düzenlenen ve ABD’deki en bilinen, geniş katılımlı bir Türk kültürü tanıtım etkinliği olan Türk Günü Yürüyüşü bu yıl ilk defa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın da desteğiyle ‘Ay Yıldızla Yüzüncü Yıla’ temasıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda New York’ta 39’uncusu düzenlenen geleneksel “Türk Günü Yürüyüşü” kutlamaları programının finalinde sahneye çıkan şarkıcı Hande Yener, festival katılımcılarına coşkulu anlar yaşattı.Türk pop müzik şarkıcısı Hande Yener sahnede Türk bayrağını öptü. Hande Yener kendisine Türk Amerikan Dernekleri Fedarasyonu tarafından verilen Teşekkür plaketini paylaşırken ; Sizlerle burada birlikte beraberlik içinde olmaktan onur duydum mesajını paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.