Hande Yener’e şok televizyon şakası

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Sebastian Beach Club’ın sahibi, pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener, Demet Akbağ’ın yeni televizyon programı için hazırlanan polis ve zabıta şakasıyla büyük şaşkınlık yaşadı.

Belediye görevlisi rolündekiler Yener’in işletmenin kapısına gelip, çalışanlara, bazı kurallara uyulmadığı gerekçesi ile mekanın mühürleneceğini söyledi. Yaşananların bir kamera şakası olduğunu anlayan Hande Yener rahat bir nefes aldı.

Hande Yaner’in Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği Sebastian Beach Clup bu sezon yeni yerinde açıldı. Sebastian Beach Club, geçen sene komşu oldukları Dona Beach Club’ın hizmet verdiği yerde bu sezon Dona Entertainment Group adı altında hizmete başladı. Sebastian Beach Club için 2 Haziran Perşembe günü düzenlenen açılış kokteyli, Demet Akbağ’ın bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak ‘Çok Aramızda’ adlı programının çekimlerine de konu oldu. Bundan böyle işbirlikçileriyle beraber ünlüler dünyasının sevilen isimlerini gizli kamera şakalarıyla şaşırtacak olan Akbağ, ilk şakasını Hande Yener’e yaptı.

Şaka kapsamında, mekanın açılış kokteyli başladıktan bir süre sonra işletmenin kapısına polis ve zabıta üniformalı kişiler geldi. İşletmenin vasfına uygun olmadığı ve bazı kuralların yerine getirmediğini belirten görevliler, işletmenin mühürleneceğini söyledi.

Ekipte, polis kameraları olarak belirtilen kameralar da yer alırken, kendini rolüne fazla kaptıran polis üniformalı bir kişi, polis kamerası dışındakilerin uzaklaşmasını istedi. Polis üniformalı kişiler ile gazeteciler arasında bu nedenle kısa süreli gerginlik yaşandı.

hande

“ŞAKA ELLERİNDE PATLADI”

Çekim yapmaya çalışan gazeteciler ile Hande Yener, yaşananların Demet Akbağ’ın kamera şakası olduğunu aynı anda öğrendi. Şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamayan Yener, “Açılış günümüzde şakalandık. Bir anda kapıda polisleri görünce çok şaşırdım.

Hakikaten zorlu bir yarım saat yaşandı kapıda. Israrla beni kapıya çağırıyorlar ben de gitmiyorum. Çünkü teknik olarak bir suçumuz yok öğrenmeye çalışıyorum neyin ne olduğunu. Şakayı benim yüzüme yapamadılar ve ellerinde patladı. Çünkü benimle muhatap olamadılar. Ben teknik konulardan anlamıyorum. Ortaklarıma da inanılmaz güveniyorum. Bir kusurları olmadığını biliyordum. ‘Sen rahat ol biz kapıda çözeceğiz’ dediler. Ufak bir aksilik yaşandığını düşündüm. Neyse ki kapıda kameraların önünde onlara yalvaran bir görüntü elde demediler” dedi. Yener, yaşanılanların mutlu sona bağlandığını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.