Hande Yener’e büyük jest

Yeni yaşını yakın dostları ile birlikte Sebastian Karaköy’de kutlayan türk popunun Kraliçesi Hande Yener’e en büyük sürpriz Aylin Coşkun’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Aylin Coşkun’un yeni şarkısı ”Saftirik” için yönetmen koltuğuna oturan ve bunun için hiç bir ücret talep etmeyen Hande Yener, yakın arkadaşının doğum günü hediyesi olarak kendisine armağan ettiği ”kaşıkçı elması”nı andıran ve değeri 30.000 doları bulan yüzük karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

İlk bakışta kaşıkçı elmasını andıran ve üzerinde her biri 14 karat olan yaklaşık 350 adet pırlanta barındıran yüzüğü sosyal medya hesabında da paylaşan Hande Yener, ”pırlanta kalplimin doğum günü ve yönetmenlik hediyesi” ifadelerini kullandı.

KRALİÇE’DEN TAÇLI ÇIKIŞ

İlk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu klipte kurgu ve montaj çalışmaları ile de bizzat ilgilenen Yener’in,Aylin Coşkun ile ilgili benzetme ve yakıştırmaları ise oldukça dikkat çekici; ”Hülya Avşar taçsız güzelimizdi, Aylin’se bir tacı, bir ünvanı var. Güzelliği ispatlı, tasdikli, tescilli. Bence o yeni Hülya Avşar. Yakında bu sözlerimin ne kadar doğru ifadeler olduğunu herkes görecek. Şimdilik sürprizleri bozmak istemiyorum.”

Hande Yener’e muhteşem doğum günü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.