Hande Yener’den hamle

Hande Yener, Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün işletmeciliğini yaptığı La Plaj’ı almak için mekân sahipleriyle görüşmeye başladı.

Bodrum’da yaşanan beach savaşları bu sene de kızışacak! Hande Yener, geçen yaz Bodrum’daki Sebastian Beach ortaklığından ayrılarak Çeşme’de Neo By Hande Yener adlı bir mekân açmıştı. Ancak Yener, 2018 yazında rotasını Bodrum’a çeviriyor!

‘Açıkgöz’ hareketi!

Yener, ezeli rakibi Hadise’nin ablasının işlettiği Yalıkavak’taki La Plaj adlı beach’i almaya hazırlanıyor. Gecen sene kiralarını ödemedikleri gerekçesiyle mülk sahibiyle karşı karşıya gelen Açıkgöz kardeşlerin mekânı için Yener atağa geçti. Ünlü isim, La Plaj’ın sahibiyle görüşmeye başladı. Tarafların sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Açıkgöz kardeşler kiralarını ödemedikleri gerekçesiyle La Plaj’dan içeri alınmamıştı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.