Hande Yener’den Dream Türk’e özel röportaj

Türk Pop müziğinin en önemli seslerinden Hande Yener, Bodrum’da sadece “Cafe Pop” programına özel bir röportaj verdi. Ünlü sanatçı, hayatındaki bilinmeyenleri, yepyeni albümü “Hepsi Hit Vol. 2”yi ve dünden bugüne müzikal yolculuğunu, Dream Türk’ten Melis Baştuğ Kolabaş ile paylaştı.

Hande Yener’in hayatındaki ilginç anlarının, Yener’in sahne performansının ve bol kahkahanın yer aldığı program “Cafe Pop” bu Çarşamba saat 21.30’da Dream Türk Tv’de ekrana gelecek.

Günün 24 saati Türkçe Pop’un en iyilerine, en sevilen video kliplere yer veren ve programlarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Dream Türk TV’ye; D-Smart 112. kanaldan, TeleDünya 157. kanaldan, Türksat uydusundan, DreamTurk.com.tr, Radyonom.com web sitelerinden ve Radyonom mobil uygulamalarından erişilebilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.