Hande Yener yeni yıla yepyeni şarkıyla girecek

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla yılbaşı gecesi Etiler’de sahne alacak olan Hande Yener, yeni yıla yepyeni şarkıyla girecek. Hande Yener’in özel konuğu olarak 31 Aralık gecesi sanatçıya eşlik edecek olan David Vendetta, Yener ile beraber yaptıkları şarkıyı o gece ilk kez çalacak.

Merakla beklenen konserde Yener, dinleyicilerine birçok sürpriz yaşatacak. Hande Yener, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alacak olan Serdar Ortaç ile 3G yoluyla canlı bağlantı yaparak yine bir ilke imza atacak. Yener ve Ortaç, yüzyılın buluşması olarak adlandırdıkları “İki Deli” isimli düet şarkılarını 7500 m²’lik dev ekranda birlikte seslendirecekler. Yüzyılın buluşmasının canlı gerçekleşeceği yılbaşı gecesi İstanbul ve Kıbrıs 2016 coşkusunu beraber yaşayacaklar.

hande yener

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.