Hande Yener ve Demet Akalın arasında kavga büyüyor

Ezeli rakip olan Hande Yener ve Demet Akalın arasında sular durulmuyor. Yener röportajında Demet’e “Görgüsüz” demişti. Akalın’dan meslektaşına yanıt gecikmedi: “Namusuma edilen laflarda tabii ki adres Türk mahkemesidir. Ağzından çıkan sözler sizi bağlar. Bunun hesabını mahkemede verecek.”

Geçtiğimiz gün bir röportajında “Ben bir çizmeye 35 bin lira vermem, bu görgüsüzlüktür. O paraya klip çekerim” diyerek ezeli rakibi Demet Akalın’ı hedef gösteren Hande Yener’e yanıt gecikmedi. ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas’ta tatilde olan Demet Akalın, sosyal medya hesabından yanıt verdi. “Muhatap olmadığı halde hep benimle manşetler. Anlamayana mahkemeler anlatır” diyen Akalın adeta ateş püskürmeye devam etti. Tweetlerine devam eden şarkıcı “Namusuma edilen laflarda tabii ki adres Türk mahkemeleridir… Ağzınızdan çıkan sözler sizi bağlar, yasal yollara başvurulacaktır elbette!!!” diyerek Hande Yener’e mahkeme yolunu gösterdi.

blank

Hırsızlık yapana yardım etmem

Demet Akalın’ın tatilini zehir eden bir başka olay da kuzeni Şehbal Civeleker’in canlı yayına çıkarak Akalın hakkında ithamlar da bulunması oldu. Kanser hastası olan oğluna yardım elini uzatmadığı için kör oldu diyen Civeleker’i hedef göstererek bir paylaşım daha yapan şarkıcı, sinirden küplere bindi. İşte o paylaşım: “Ben kime yardım edeceğimi gayet iyi biliyorum. Bütün sülalemin üstündedir benim elim. Benim evime girip her şeyimi çalan çırpan insana ben yardım etmem. Nasıl inanırsınız bunlara, takma kirpikleriyle canlı yayınlara çıkanlara. Utanmasalar ben kör etmiş oldum, zaten kör doğan çocuğu! Rica ediyorum, ben bildiğiniz Demet’im, değişmedim. Kimse de beni zorla değiştiremez! Sevgiyle kalın.”

Para avcılarından bıktık artık

Bir gün önce rakibi Demet Akalın’ı topa tutan Hande Yener, bu sefer hedefini büyüterek artırdı. Son günlerde sık sık evli erkeklerle yakalanan ünlü isimleri hedef göstererek bir paylaşım yapan şarkıcı, “Bıktık artık” dedi. Yener’in paylaşımı şöyle. “Bizim mesleği zengin koca avlamak için kullananlardan bıktık artık! Mesleğimizi karalıyor bu avcılar! Bir kişi de gönlüne göre takılsın.”

Demet bu kez daha doğru yazdı

Türkiye’nin iki başarılı şarkıcısı Hande Yener ve Demet Akalın’ın sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda imla hataları tartışma konusu oldu. Hemen her paylaşımını hatalı Türkçeyle yapan Akalın’a eleştiriler gelirken özenli yaptığı paylaşımlar için Hande Yener’e övgüler yağdı. Akalın’ın bir takipçisi de “Kız demo sinirlenince her şeyi doğru yazmışsın” diyerek dalga geçti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.