Hande Yener: Tarkan, Gülşen ve ben

Hande Yener, verdiği röportajda yaptığı ‘popun üç büyükleri’ açıklamasıyla Demet Akalın’ı kızdıracak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde iki aydır birlikte olduğu Cem Şenol’la nişanlanan Hande Yener, yaptığı açıklamayla ünlü popçuları kızdıracak!

Cengiz Semercioğlu’na röportaj veren Yener, “Türk popunun üç büyükleri kimdir” sorusuna “Tarkan, Gülşen ve ben” cevabını verdi.

Manidar paylaşım

Yeni albümü ‘Rakipriz’i çıkaran Demet Akalın, Yener’in ‘Türk popunun üç büyükleri’ açıklamasından sonra yaptığı paylaşımla listede kendisinin de olduğunu gözler önüne serdi. YouTube’de 2 gecede 1 milyon izlenen klibinin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Akalın, şu notu düştü: “Ben şimdi buraya 2 gecede 1 milyon olan #hayalet klibi bırakıyorum… Siz sabaha 2 milyon ile devam edersiniz. İtunes’da ilk gunden ilk 3’teydi, şimdi ilk 3’u kapattı. TTnet müzikte en çok dinlenen top 50’de ilk 10’u ‘Rakipsiz’ albüm kapladı. Bu ne mutluluk… Şükürler olsun”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.