Hande Yener, Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaştı olay oldu

Hande Yener, Seren Serengil’in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Hande Yener ile Seren Serengil arasında yaşanan kavga boyut değiştirdi. Yener, Serengil’in üstsüz bir fotoğrafını Instagram’a yükledi. Seren Serengil ise konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

Bir süre yayında olan fotoğrafı instagram yayın ilkeleri doğrultusunda ‘müstehcen’ bularak kaldırdı. Sonrasında Yener instagram hesabından, ‘ben kaldırmadım instagram müstehcen bulmuş’ ifadelerini kullandı.

Önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenen Hande Yener magazin muhabirlerine müzik listelerinde birinci olduğunu söyledi. Sonra da telefonundan telifmetre listelerini açarak gazetecilere gösterdi. Bu görüntüler Duymayan Kalmasın programında da ekrana getirildi. Programın sunucusu Seren Serengil, Hande Yener’in zirvede olmasının imkansız olduğunu söyleyip listelerin doğru olmadığını savundu.

Hande Yener, Seren Serengil’in bu açıklamalarının ardından cevabı sert oldu. Serengil’in üstsüz bir fotoğrafını Instagram’ın hikaye bölümüne yükleyen Hande Yener üzerine ise “Aaa Serenmetreye bakıyor. Yine göremiyor” yazdı.

Hande Yener, Twitter’da da kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.