Hande Yener için dünyanın en büyük sahnesi hazırlandı

Yılbaşı gecesi, Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla, Akmerkez’in önünde konser verecek olan Hande Yener için dünyanın en büyük sahnesi hazırlandı.

31 Aralık gecesi İstanbullulara büyük bir görsel şov ve müzik ziyafeti sunmaya hazırlanan Yener, dünyanın en büyük organizasyonuna imza atacak. Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan bu görkemli konserde 40 kişilik orkestra, 30 kişilik dans ekibi, sahne, ışık, ses ve prodüksiyon olmak üzere toplamda 175 kişilik dev bir ekip yer alıyor.

Hande Yener’in görsel efektlerle süslenecek konseri için İngiltere’den 5 tır prodüksiyon malzemesi getirildi. 500 m²’lik dev bir sahnenin kurulacağı konserde 7500 m²’lik ekran kullanılarak dünyada bir ilke imza atılacak.

Konser öncesi helikopterle Etiler’in nabzını tutacak olan Hande Yener, hayranlarına havadan seslenecek.

hande

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.