Hande Yener “Hepsi Hit” ile sallamaya geliyor

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener, önceki gece beklenmedik bir anda sevenlerine sosyal medyadan büyük bir sürpriz yaptı. Bütün sosyal medya hesaplarını kilitleyen Yener, 2016’da çıkaracağı albümün ismini ve çıkış tarihini ilk kez hayranlarına duyurdu.

Hande Yener, sosyal medya hesaplarından “Tüm sevenlerime bir sürprizim var” diyerek, hayranlarının heyecanını adeta tavan yaptırdı.

Yener, 6.6.2016 tarihinde çıkaracak olduğu “Hepsi Hit” albümünün müjdesini bembeyaz bir şekilde giyinip, kameralar karşısında dans ederek duyurdu. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun objektifine poz veren Yener, albümün tanıtım videosunu paylaşarak heyecanlı bekleyişe son verdi.

hande yener hit

SOSYAL MEDYAYI 3H İLE ÇALKALADI

Hande Yener,”Hepsi Hit” ismini verdiği albümünün müjdesini verdikten sonra sosyal medyada #3H şeklinde hashtag başlatıldı. Ve bu etiket adeta paylaşım rekoru kırarak Türkiye gündemine oturdu.

Çıkardığı bütün albümlerle listeleri alt üst eden Hande Yener, “Hepsi Hit” ile yine müzik dünyasına damgasını vuracak.

https://www.youtube.com/watch?v=q7Urqs_UZFQ&feature=youtu.be

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.