Hande Yener ‘Halkın Yıldızları’ konserlerine damga vurmaya hazırlanıyor

Türk Pop Müziğinin kraliçesi Hande Yener, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşecek olan ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında 19 Ocak’ta Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor.

Yener, dünyaca ünlü şarkıcı Faydee ile düet yaptığı ‘Gravity’ isimli şarkısını da ilk kez Haliç’te seslendirecek. Yakın zamanda piyasaya çıkaracağı İngilizce single’ının tanıtımını ‘Halkın Yıldızları’ konserlerinde yapacak olan sanatçı oldukça heyecanlı.

Gece için ünlü modacı Kadir Kılıç’a özel bir kostüm siparişi veren başarılı sanatçı, dansçılarına da geceye özel kıyafet hazırlatıyor.

Hande Yener, dünden bugüne unutulmaz şarkıları, özel dans gösterileri ve farklı kostümleriyle ‘Halkın Yıldızları’ konserlerine damga vurmaya hazırlanıyor.

blank

‘Halkın Yıldızları’ konserleri başlıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.