Hande Yener: Gidin başkasını çekin

Albümünün promosyon döneminde basına sürekli demeçler veren Hande Yener bu kez isyan etti: Ben artık konuşmak istemiyorum. Gidin başkasını çekin.

Nişanlısı Ümit Cem Şenol ile bir mekândan çıkarken görüntülenen Hande Yener, pek gergindi! Şarkıcı, muhabirlerin ‘Nasılsınız?’ sorusunu duyunca adeta çılgına döndü. ”Ben artık konuşmak istemiyorum” diyerek çıkışan Yener, “Bu nedir ya? Kendimden bıktım artık. Her gördüğünüzde size konuşmak zorunda mıyım? Yeter artık, istemiyorum!” diye konuştu.

Hadise ile yıldızımız barışmıyor

Açtığı plajlarla gündeme gelen Yener, Hadise’nin sahibi olduğu plajından çıkarılmasına da yorum yaptı. Bu işlerin kolay olmadığını söyleyen Yener, “Kimle ortak olacağını bileceksin, ortağın mutlu mu takip edeceksin” dedi. Yener ardından Hadise ve Demet Akalın ile yıldızının barışmadığı anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.