Hande Yener: Çok düşmanım var

Hande Yener, Açıkhava’da savaşçı kimliğine büründü! Sahnesine yerleştirdiği kafeste, nefes kesen bir şova imza atan Yener, kendisini Angelina Jolie’nin ‘Tomb Raider’ filmindeki karaktere benzetti. ‘Hepsi Hit’ albümüyle yaz ayında adından bahsettiren Hande Yener, Harbiye Açıkhava’da adeta görsel bir şölene imza attı! Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alan Yener, gecede eski ve yeni şarkılarını özel olarak hazırladığı dans koreografileri eşliğinde seyirciye sundu.

Çok düşmanım var!

Hakan Akkaya imzalı 7 farklı kostüm giyen sanatçı, bir ara demir parmaklılardan oluşan kafes içindeki dansıyla nefes kesti. Sanatçı, konserinin ikinci kısmında üzerinde 40 bin swarosvski taş bulunan ışıltılı elbisesiyle çıktı. Kıyafetleri için konuşan sanatçı, “Ben bir savaşçıyım, biliyorsunuz çok düşmanım var. O yüzdende biraz Tomb Raider kafası olsun, biraz güçlü durayım, kostümlerim de rahat olsun istedim” dedi. Gecede sürpriz yaparak Murat Dalkılıç’ı sahneye davet eden popçu, sanatçının kendisine verdiği yeni parçası ‘Görev’i seslendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.