Hande Yener: Bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım

Ünlü şarkıcı Hande Yener, koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmadığını belirterek, "Dışarıya çıkmadım her şeyi kendim yaptım. Kendi saçımı boyadım, manikürümü pedikürümü her şeyimi kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım" dedi.

Ünlü popçu Hande Yener, Etiler’de akşam yemeği yerken görüntülendi. Bir süredir gözlerden uzak kalan Hande Yener, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karantina sürecinden evinden hiç çıkmadığını belirten Hande Yener, “Ben annemle yaşadığım için bu süreçte çok dikkat ettim. Dışarıya çıkmadım her şeyi kendim yaptım. Kendi saçımı boyadım, manikürümü pedikürümü her şeyimi kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR ŞEY GÖRÜŞMEMİZE İZİN VERMİYOR

Yakın arkadaşı Demet Akalın ile de hala görüşmediğini dile getiren ünlü şarkıcı, “Görüyorsunuz hiçbir şey görüşmemize izin vermiyor” diyerek kahkahalar attı.

Hande Yener
Hande Yener

HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR

Uzun süredir rapçi Misha ile aşk yaşayan Yener oldukça mutlu olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Müzisyen biri ile birlikte olmak çok güzel, sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Bende artık Gülşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum. Bence mutluluk evlenmek değil. Ben uzun bir ilişki seviyorum şu an her şey çok güzel gidiyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.