Hande Yener: Ben hak ettiğim değeri her zaman yaşıyorum!

Geçtiğimiz akşam Küçükçekmece’de hayranları ile bir araya gelen Hande Yener, konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Hande Yener, “Bizim sektörde popülerlik ve daha az popülerlik gibi bir durum var. Performans sanatçıları bambaşka bir boyutta insanlar için, ben de bunlardan biriyim. O yüzden ben hak ettiğim değeri her zaman yaşıyorum” dedi.

Söylemleri ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Küçükçekmece’de konser verdi. Hande Yener, basın mensupları ile konser öncesi sohbet etti. Yener, “Dünya starları ve bir de siz böyle çok tarz giyiniyorsunuz. Bu tarzı Madonna’ya benzettik. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

blank

“Biraz çılgınlığı seviyorum, ruhuma göre giyinince de sahneyi çok etkiliyor kostüm. Ne kadar özgürseniz o kadar sahnenizi, yaptığınız işi etkiliyor. Rahat olması da önemli ama ruhunuzu ve tarzınızı yansıtması da önemli. Çünkü sahne de bizim hayal dünyamız. O yüzden son zamanlardaki spekülasyonlar bizim yaptığımız işi basitleştiriyor. Hepimizin emeği var. Fiziğimizi hazır tutuyoruz sadece kostümlerimizi değil ve çok ciddi ekipler var arkamızda.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.