Hande Yener: 2018’de nişanlımla evlenmeyi planlıyoruz

1.5 yıldır Ümit Cem Şenol ile birlikte olan Hande Yener, ‘Önceliğim hep müzik oldu. Şu anda işimle evliyim. Ama 2018’de nişanlımla evlenmeyi planlıyoruz’ dedi.

Hande Yener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

– Çok şanslıyım! Allah’ın bana vermiş olduğu bir ses rengim var bu da benim açık ara önde olmamı sağlıyor. Buna bir şey diyemiyorum, bu bana Allah’ın lütfu! O yüzden kıskançlıklar olabiliyor buna da alışmış durumdayım.

– Ben biraz dikim, asiyim, cevap veriyorum, kabul etmiyorum, isyan ediyorum, dürüstüm, sahtelikleri ortaya çıkarıyorum. İki yüzlü davranıp herkese boncuklar dağıtmıyorum.

– Youtube sahte tıklanmalarını rekabet kuruluna şikayet etmesiyle ilgili: “Youtube tıklamalarına göre en az dinlenenim ama telif metreye baktığın zaman en çok dinlenenim. Burada 11 aydır birinciyim ben. Milleti kandırıyorlar ama milletimiz her şeyi görür.”

– Bir yıldır nişanlıyım. Çok güzel, çok mutlu bir ilişki yaşıyorum. 2018’de evlilik olabilir diye düşünüyoruz. Belki de 2019… Çok yoğun bir tempom var şu an o işleri bir atlatalım sonrasına da bakacağız.

– Hep işime zaman ayırdım, hep stüdyoda sabahladım, önceliğim hep müzik oldu. Şu anda hem işimle evliyim hem nişanlımla nişanlıyım. İkisini de idare edebiliyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.