Hande Ünsal: Hasta olmaktan korkuyorum

Sevilen şarkıcı Hande Ünsal, önceki gece Kıbrıs Girne’deki Chamada kulüpte sahne aldı.

Sevilen şarkılarını yaklaşık 1000 kişiye söyleyen Ünsal, sahne öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Habercilerin “Az sonra sahneye çıkacaksınız” demesi üzerine ” Çok heyecanlıyım sahneye her çıktığımda ilk çıktığım zaman ki heyecanı yaşıyorum. Buraya ikinci gelişim, iyiki gelmişim diyorum.” ardından konser takviminden de bahsetti. Şarkıcı, ” Önümüzdeki şubat ayı o kadar yoğunum ki hasta olmaktan korkuyorum. Düşünsenize bu ay 28 çekiyor ve benim şu anda neredeyse 27 günüm dolu.” dedi.

Kıbrıs’ a Arabayla Gelmek İsterdik

Muhabirlerin “Çin’ i ve dünyayı etkisi altına alan “Corona” adlı virüsten korunuyor musunuz?” sorusuna ” Evet hatta maskelerimizi aldik havalimanında taktık. Aslında araçla gelmeyi çok istedik ama arabayı denizde kullanamayacagimiz için uçakla geldik.” cevabını verdi.

Acılardan Şarkı Yazıyor

Aranjör Serkan Balkan ile aşk yaşayan Hande Ünsal’a “Sevgilinizden ayrıldığınızda ve kötü bir durum yaşadığınizda bu durum size artı olarak dönüyormuş.” demesi üzerine “Evet ben kötü bir durum yasadigimda bunu kaleme döküyorum ve şarkı yazıyorum. Mutlu olduğumda ise o ani yaşamak istiyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.