Hande Kodamanoğlu “Sevgilim” ile dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın yetenekli mezunlarından biri olan Hande Kodamanoğlu, Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan şarkısı “Sevgilim,” dinleyicilere duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

YouTube video

Bu özel şarkı, 24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması’nda birincilik elde etti. Hande Kodamanoğlu’nun muazzam yeteneğini yansıtan bu şarkının sözleri ve müziği Türk Pop’unun sevilen isimlerinden Suat Suna’ya ait.

“Sevgilim,” Enes Bilal Tascı’nın yönetmenliğinde ve Cagrı Kodamanoğlu’nun Mix-Mastering’iyle birleşerek, müzikseverlerle buluşuyor. Seyhan Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda ve Netd Müzik Youtube kanalında yayında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.