Hande Erçel’in yeni sezonda partneri kim olacak?

Güneş’in Kızları adlı dizide üne kavuşan Hande Erçel, yeni sezonda yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki güzel oyuncunun partneri kim olacak? İşte ayrıntılar…

Geçen aylarda Gold Film’le anlaşma imzalayan oyuncunun adı önce Kadir İnanır’ın daha sonra Tolgahan Sayışman’ın dizi ekibinde geçti. Son gelen haberlere göre ise Erçel, Erol Özlevi’nin yöneteceği kod adı “Siyah İnci” olan dizide Tolgahan Sayışman’la partner olacak.

Üstelik ilk bölümü Çeşme ve İstanbul’da çekilecek dizinin iki başrol oyuncusunun tanıştığı ve birbirleriyle çok iyi anlaştığı da konuşuluyor.

Berk Hakman, Olgun Şimşek, Hüseyin Avni Danyal ve Nurseli İdiz gibi oyuncuların da adının teklif giden oyuncular arasında olduğu dizinin çekimlerinin ay sonu itibariyle başlayacağı da konuşuluyor. Ancak Hande Erçel’in menajerinin “Hande, Kadir’in İnanır’ın da Tolgahan Sayışman’ın da kadrosunda değil. Onun karşısındaki oyuncuya bakıyoruz. Daha belli değil” demesi kafaları karıştırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.