Hande Erçel’in şoförü, görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine araba sürdü

Yakın zaman önce annesini kanserden kaybeden oyuncu Hande Erçel önceki akşam görüntülendi. Erçel’in şoförü, görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine araba sürdü.

Genç oyuncu Hande Erçel, donör olduğu annesi Aylin Erçel, 11 Ocak’ta hayatını kaybetti. Annesinin vefatından sonra ilk kez görüntülenen Erçel’in gecesi olaylı geçti. Erçel, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Halka dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Hande Erçel, annesinin ölümüyle adeta yıkıldı. Sağlık durumu iyiye giden annesinin ani ölüm haberini alan Erçel, günler sonra ilk kez görüntülendi. Eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile barıştıkları iddia edildi. Hatta Dalkılıç’ın arabası oyuncu Hande Erçel’in evinin otoparkında görüntülendi. Önceki akşam görüntülenen Erçel, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

blank

ŞOFÖRÜ ARACI GAZETECİLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Güzel oyuncunun şoförü ise görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine araba sürdü. Oyuncu, muhabirin “Şoförünüz arabayı üzerimize sürüyor” demesine ise cevap vermeyerek kafasını çevirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.