Hande Erçel’in sevgilisi Kerem Bürsin’den şaşırtan evlilik açıklaması

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı tam gaz devam ediyor. Kerem Bürsin, evliliğe dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bürsin, “Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli bir sorumluluk. Bu sorumluluk şimdilik sadece fikir olarak kafamda var.” Dedi

YouTube video

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Show TV’nin sevilen programı Pazar Sürprizi’nin konuğu oldu. Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularına samimiyetle yanıt veren Bürsin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erkeklerin kadınlardan daha yüksek ücret almasıyla ilgili konuşan Bürsin, “Hiçbir partnerimle ‘Sen kaç para alıyorsun?’ diye bir diyaloğum olmadı ama bunu duydum. Erkek oyuncuların biyolojik olarak kadın oyunculardan daha fazla para alması çok komik geliyor bana. Aynı işi yapıyor olup da farklı ücretlerin alınıyor olması çok yanlış. Eğer bunun değişmesine katkı sağlayacaksa kendi ücretimle partnerimin ücretinin eşit olması için öncü olurum.” dedi.

blank

Bürsin, “Bir insanın sevgilisi oyuncu olunca bu tarz soruları cevaplaması çok zor oluyor. Aşk değişken ve kalıba sokmak doğru değil. ‘Evlenmeyecek misin?’ baskısı var. Bu da toplumsal bir baskı unsuru. Ama ben aşkı keşfettiğimi düşünüyorum ve hala o keşfin içindeyim.

Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli bir sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak var kafamda.

Hande gerçekten çok ilginç ve mütevazı bir insan. Pozitif ve duyarlı biri. Aşırı eğlenceli ve komik biri. Şahaneyi de eklemeliyiz. Tek kelimeyle şahane biri.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.