Hande Erçel’in objektifinden Kerem Bürsin pozu

Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun Instagram hesabından yaptığı paylaşım takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Fox Tv’nin ilgiyle izlenen yapımlarından Sen Çal Kapımı’nın yıldızı Kerem Bürsin sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

blank

Fenomen dizide Serkan karakterine hayat veren ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı iddialı pozu binlerce beğeni aldı. Yakışıklı oyuncunun çok beğenilen o fotoğrafı aynı dizide Eda karakterine hayat veren Hande Erçel’in objektifinden… Kısacası Hande Erçel çekti, Kerem Bürsin paylaştı. İşte sosyal medyada fırtınalar estiren o poz…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.