Hande Erçel’in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile yeni sevgilisi arasındaki detay hayrete düşürdü

Son dönemin gözde oyuncularından Hande Erçel iş insanı Murat Akdoğan ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen Murat Akdoğan arasında Murat Dalkılıç detayı ortaya çıktı. Akdoğan ile Dalkılıç’ın aynı masada oturduğu o fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

YouTube video

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel yeni bir aşk dedikodusuyla gündeme geldi. İş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel’in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile yeni sevgilisi arasındaki detay duyanları hayrete düşürdü.

Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuşulan iş insanı Murat Akdoğan’ın gündem yaratacak bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Akdoğan, bundan aylar önce Erçel’in eski aşkı Murat Dalkılıç ile aynı masada yan yana oturmuş…

Snob Magazin’in haberine göre; Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen Murat Akdoğan’ın bundan aylar önce güzel oyuncunun eski aşkı Murat Dalkılıç ile aynı masada oturduğu esnada çekilmiş fotoğraf ortaya çıktı. Dalkılıç ve Akdoğan’ın bir dönem arkadaş oldukları öğrenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.