Hande Erçel’in bikinili pozuna rekor beğeni!

Genç oyuncu Hande Erçel final yapan dizisinin ardından soluğu Tayland’ın Phuket Adası’nda aldı. Erçel’ tatilinden kestileri Instagram sayfasından paylaşırken, oyuncunun bikinili bu karesi yaklaşık 60 bin beğeni aldı.

İşte güzel oyuncunun o paylaşımı…

hande ercel

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Geçtiğimiz günlerde final yaparak izleyenlere veda eden “Güneşin Kızları” dizisinde canlandırdığı “Selin” karakteri ile tanıdığımız Hande Erçel kimdir? Hande Erçel hakkında bilmedikleriniz ve merak edilen her şey yazımızda…

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okuyor.

2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan’da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel’in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakterini canlandırmıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.