Hande Erçel’in aklı, Murat Dalkılıç’ta kaldı

Geçen günlerde ablasıyla Maldivler’e giden Hande Erçel, aşkı Murat Dalkılıç’la uzakları yakın etti. Oyuncu, babası Kaya Erçel’le Antalya’da olan aşkıyla görüntülü konuşup hasret giderdi. Hande Erçel, egzotik adadaki takipçilerine yakalandı.

Ablası Gamze Erçel ve oyuncu arkadaşı Burcu Özberk ile Maldivler’de tatil yapan Hande Erçel’in aklı, aşkı Murat Dalkılıç’ta kaldı.

blank

Annesinin vefatıyla zor günler geçiren oyuncu, acılarını unutmak için çıktığı tatilde önceki gün Murat Dalkılıç’la görüntülü konuşurken bir hayranına yakalandı.

Oyuncunun, Türkiye’den kilometrelerce uzaktaki popçuyla görüntülü konuşup hasret gidermesi ise “Aşk mesafe tanımaz” dedirtti.

Bu arada Murat Dalkılıç da kızları Maldivler’de olan Kaya Erçel ile Antalya’da tatildeydi. Baba Erçel ile müstakbel damadın tatil yapması ise “Murat, aileye girdi. Evlilik yakın” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.