Hande Erçel’i sevgilisi ile görüntülediler

Sevgilisi Ekin Mert Daymaz ile medyada çok fazla görülmemesi konusunda anlaşma yapmıştı. ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinin genç yetenekli yıldızı Hande Erçel, hayranlarının yakın markajında!

KAMERALARDAN KAÇSALAR BİLE…

Kariyerinin en parlak dönemlerini yaşayan Erçel’in, sevgilisi Ekin Mert Daymaz ile görüntülenmemesi için yapımcısından bir dizi yasak gelmişti. Rol aldıkları diziye zarar vereceklerini düşünüldüğü için gözlerden uzak aşk yaşamak zorunda kalan ikili, kameralardan kaçmayı becerseler de sevenlerinin objektifinden kurtulamıyor!

HAYRANLARI YAKALADI

En son Çeşme’de tatil yaparak gözlerden uzak aşklarını doya doya yaşayan âşıkların samimi fotoğrafları geçen hafta bir sahil kasabasında çekildi.

Sevgililer birbirine sarılarak sahil boyu yürüyüş yaptı.

hande-ercel

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.