Hande Erçel’den yeğeni Mavi ile ayna pozu!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, yeğeni Mavi ile fotoğraf paylaştı. Geniş bir hayran kitlesine sahip güzel oyuncunun bu paylaşımı çok beğenildi. Hayranları Erçel’in fotoğrafını beğeni yağmuruna tuttu.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde, Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hande Erçel Instagram hesabından paylaşım yaptı. Küçük yeğeni Mavi ile ayna karşısında poz veren güzel oyuncunun bu paylaşımı çok doğal bulundu. Uykudan yeni kalkan Mavi’nin tatlılığına ise diyecek bir şey yok.

blank

Hande Erçel’e benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Aylin Mavi, sosyal medyada adeta ilgi odağı. Herkesin takip ettiği Mavi’nin en güzel paylaşımlarını ise teyzesi Hande Erçel yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.