Hande Erçel’den Murat Dalkılıç açıklaması geldi

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel, geçen aylarda ayrıldığı eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile ortak arkadaşlarının düğünde pişti oldu. Çıkışta konuyla ilgili soruları yanıtlayan Erçel, ünlü şarkıcının ismini zikretmemeyi tercih etti.

Hande Erçel ortak arkadaşlarının düğününde Murat Dalkılıç ile karşılaştı. Mutlu çiftin nikah şahidiyse Murat Dalkılıç oldu.

YouTube video

“KÜSLÜĞÜMÜZ YOK”

Hande Erçel, çıkışta muhabirlerin yönelttiği “Nikah şahidi kimdi?” sorusunu Murat Dalkılıç’ın ismini zikretmeyerek geçiştirdi. Eski aşkı Murat Dalkılıç’la konuşup konuşmadığı sorulduğunda ise Erçel, “Küslüğümüz dargınlığımız yok. Ortak arkadaşlarımız çok olduğu için bizi çok sık bir arada göreceksiniz” yanıtını verirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.