Hande Erçel, sevgilisi şarkıcı Murat Dalkılıç’ın ev kirasına ortak olacak

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi şarkıcı Murat Dalkılıç’ın ev kirasına ortak olacak.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, bir zamanlar Merve Boluğur ile evlilik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç ile 3 yıldır birlikte. Dalkılıç, pandemi sürecinde konser verememesi sebebiyle maddi zorluklar yaşıyor. Güzel oyuncu Erçel’den sevgilisine destek geldi…

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ’ın konuyla ilgili yazısı şu şekilde:

Yeni dizi projesi onaylanan Erçel, aylık 30 bin liralık kiranın yarısını ödemeye başladı.Henüz evlilik yemini etmediler ama onların aşkı hem iyi günde hem de kötü günde galip geliyor!

EN BÜYÜK DESTEĞİ SEVGİLİSİ VERMİŞTİ

Oyuncu Hande Erçel ve müzisyen Murat Dalkılıç’tan bahsediyorum… 2017’de başlayan ilişkilerine 10 ay sonra nokta koyan çift, Hande Hanım’ın annesi Aylin Erçel’in kanser tedavisi sırasında yeniden görüşmeye başlamıştı. Annesinin hastalığa yenik düşerek, 48 yaşında vefat etmesiyle büyük üzüntü yaşayan Erçel’e de en büyük desteği Murat Dalkılıç vermişti.

blank

FİLMDEN ZARAR ETTİ

İlişkilerine ikinci şansı veren çift, şimdi aynı evi paylaşıyor. Bu kez Murat Dalkılıç, zor zamanlar geçiriyor ve Erçel, sevgilisine her türlü desteği veriyor. Geçen yıl, genç oyuncu Melis Sezen ile birlikte “Dünya Hali” diye bir film çeken Dalkılıç, gişede umduğunu bulamamıştı. Filmin yapımcıları arasında olan müzisyen, filmin istenilen gişeyi elde edememesiyle meğer büyük para kaybetmiş.

30 BİN LİRALIK KİRANIN YARISINI ÖDEYECEK

Üstüne koronavirüs salgını nedeniyle konserlerinin iptal olmasıyla maddi sıkıntıya giren Dalkılıç’a, sevgilisi yardım eli uzattı. Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı yeni bir dizi için çalışmaya başlayan Erçel, sevgilisine jest yaparak, kiranın yarısına ortak olmayı teklif etti. Oyuncu, sevgilisinin işleri düzelene kadar Çubuklu’daki lüks dairelerinin 30 bin liralık kirasının yarısını ödeyecek. Bu zamanda böyle aşk, böyle fedakarlık zor bulunur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.