Hande Erçel, oyunculuk mesleğindeki en büyük mutluluğunu paylaştı

Oyuncu Hande Erçel bir dergiye röportaj verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Erçel, oyunculuk mesleğindeki en büyük mutluluğunu paylaştı.

Şimdilerde Murat Dalkılıç ile mutlu bir ilişki sürdüren Hande Erçel, bir derginin ekim sayısına röportaj verdi. ‘Güneşin Kızları’, ‘Aşk Laftan Anlamaz’, ‘Siyah İnci’ ve ‘Halka’nın ardından yeni dizisi Azize için kamera karşısına geçen Erçel, aşk hayatı dair pek çok konuda konuştu.

‘SINIRIMI ZORLARIM’

Çarpıcı açıklamalar yapan Hande Erçel, şöyle konuştu: “Oyunculukta en büyük mutluluğum sınırlarımı zorlamak, yapabileceklerimi görmek sanırım. İçimde kaç kadın karakter varsa teker teker oynama düşüncesi beni cezbediyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.