Hande Erçel olmadı, Burçin Terzioğlu oldu!

Fox TV’de yayınlanacak olan ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer alacağı ‘Kurşun’ dizisinde Hande Erçel’in de rol alacağı konuşuluyordu. Fakat o rolü Burçin Terzioğlu’nun kaptığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon TRT 1’de yayınlanan ‘Halka’ dizisinde rol alan Hande Erçel’in ayrılığı herkesi şaşırtmıştı. Güzel oyuncunun gelecek sezonda dizide rol almayacağı yönünde çıkan dedikoduların ardından Erçel’in Fox Tv’de yayınlanacak ‘Kurşun’ adlı diziden teklif aldığı öne sürülmüştü.

Hande olmadı, Burçin oldu!

Hande Erçel bu dizide Diriliş: “Ertuğrul” dizisiyle büyük ses getiren Engin Altan Düzyatan’la başrolü paylaşacaktı. Fakat yapım şirketi son anda karar değiştirdi ve Burçin Terzioğlu ile anlaştı. Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu önümüzdeki sezon ‘Kurşun’da birlikte rol alacak. Düzyatan, ”Orhan” adında bir savcıyı oynarken, Terzioğlu ise “Leyla” adında bir gazeteciyi canlandıracak.

70’lerde geçen bir hikayeyi anlatan Kurşun dizisinin senaryosunu Kerem Deren kaleme alacak.

Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu ‘Kurşun’da başrolü paylaşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.