Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yeni bir projeye ‘evet’ dedi

Son olarak Azize dizisiyle hüsran yaşayan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yeni bir projeye ‘evet’ dedi. İkili, yeni dizide partner olacak.

MF Yapım, Fox TV için hazırlıklarına devam ettiği ‘Sen Çal Kapımı’ adlı yaz dizisi için başrol oyuncularını belirledi. Dizinin başrolünde Kerem Bürsin ve Hande Erçel birlikte rol alacak. İki oyuncunun da imza aşamasında olduğu belirtiliyor.

ÇEKİMLERİ NİSAN ORTASINDA BAŞLAYACAK

Sen Çal Kapımı adlı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenecek. Senaryoyu ise Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Yazlık dizinin çekimlerinin Nisan ayının ortalarında başlaması planlanıyor.

Kerem Bürsin, şu sıralar Aynen Aynen isimli mini dizide Nilperi Şahinkaya ile birlikte yer alıyor. Hande Erçel ise Halka dizisinin ardından Azize ile yeni sezona başlamıştı. Fakat yapım Aralık ayında apar topar yayından kaldırılmış, final dahi yapmasına izin verilmemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.