Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sildi! Büyük aşk bitti!

Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ayrıldıkları iddia edilen ancak haberlere sessiz kalan ünlü çiftten Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sildi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde partner olmalarının ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Maldivler tatiline çıkarak aşklarını ilan eden ünlü çift magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ancak bir süredir ikilinin ayrıldığı yönünde çıkan haberler gündeme geldi. Kerem Bürsin’in Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in doğum gününde yer almaması ile iddiaları güçlendirmişti. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrılık haberleri karşısında sessiz kalıp açıklamada bulunmamıştı.

blank

HANDE ERÇEL, KEREM BÜRSİN İLE OLAN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Ünlü çift cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi. Kerem Bürsin’in hamlesi ise şimdiden merak konusu oldu.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.