Hande Erçel kar pozunu önce paylaştı sonra sildi

İstanbul’da yağan karın ardından Hande Erçel kendini bahçeye attı. Birçok pozunu paylaşan Hande Erçel, incecik bir üst ile poz verdi. Sen Çal Kapımı’n Eda’sı Hande Erçel karda verdiği son pozu kısa bir süre sonra sildi. Erçel’in fotoğrafı neden sildiği ise bilinmiyor.

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerini Kerem Bürsin ile paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel, kar paylaşımları ile ilgi odağı oldu.

Özel hayatından dolayı sık sık gündemde olan başarılı oyuncu Hande Erçel, dün kar yağdığını görünce mini şortuyla bahçeye koşup köpeğiyle eğlendi.

Oyuncu daha sonra da bahçeye spor üstüyle çıkıp poz verdi. Soğuk havaya aldırış etmeden poz verip Instagram’dan paylaşan Erçel, pozunu kısa sürede sildi. Erçel’in pozunu neden sildiği ise bilinmiyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.