Hande Erçel, Kaan Yıldırım haberlerini yalanlamadı!

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan güzel oyuncu Hande Erçel, Milano dönüşü havaalanında görüntülendi. Aceleci tavırları ile dikkat çeken Hande Erçel, muhabirlere daha rahat bir zamanda sohbet et ek istediğini söyledi. Erçel, Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlamadı.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki partner Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düştü. Maldivler tatili dönüşü ilişkileri ortaya çıkan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, hayranlarını tarafından yakın markaja alındı.

Instagram’da 25 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, sevgilisi ile sık sık fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyordu. Ancak, çiftin ilişkisine nazar değdi ve ayrılık kararı aldılar. İlk hamle Hande Erçel’den geldi. Erçel, Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını sildi ve birkaç gün sonra Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

Tüm bu yaşananların ardından Hande Erçel’in Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz günlerde bir mekanda eğlenip daha sonra aynı araçta görüntülenmesi aşk haberlerini gündeme getirdi.

Milano tatilinden dönen Hande Erçel havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile aynı arabada görüntülenen Hande Erçel, çıkan aşk haberlerini yanıtsız bırakarak daha sonra bir açıklama yapacağını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.