Hande Erçel, Kaan Yıldırım aşkını sonunda doğruladı! Her şey yolunda!

Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı konuşulan Londra’da fotoğrafları ortaya çıkan Hande Erçel, sessizliğini bozdu. Hande Erçel, muhabirlerin Kaan Yıldırım aşkı hakkında sorduğu sorulara “Ben çok iyiyim. Her şey yolunda.” yanıtını verdi.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşayan ve kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Hande Erçel’in bir dönem Halka dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım ile adı anılmaya başlandı.

blank

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım’ın Londra’da birlikte tatil yaptığı fotoğrafların hayranları tarafından basına sızdırılması ile magazin gündemi çalkalandı.

HANDE ERÇEL KAAN YILDIRIM AŞKINI DOĞRULADI

Geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıyan güzel oyuncu Hande Erçel meslektaşı Kaan Yıldırım ile ilgili sorulan sorulara “Ben çok iyiyim. Her şey yolunda.” yanıtını vererek ilişkiyi doğruladı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.