Hande Erçel, ilk sinema filminin anlaşmasını sağladı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, ilk sinema filminin anlaşmasını sağladı. Erçel, İran-Türk ortak yapımı ‘Aşk Sarhoşu’nda Mevlânâ’nın kızı Kimya Hatun’u canlandıracak.

Mevlana’nın hayatı film oluyor. İran-Türk ortak yapımı “Aşk Sarhoşu” adlı filmin cast çalışmaları başladı. Anlaşmaya varılan ilk isimlerden biri de Hande Erçel oldu. Böylece Hürriyet’in haberine göre Erçel, uluslararası bir projeyle sinema sektörüne adım attı. Genç oyuncu, Mevlana ve Şems’in hikâyesini konu alan “Aşk Sarhoşu” adlı yapımda, Mevlânâ’nın kızı Kimya Hatun’u canlandıracak.

İRANLI YILDIZLARLA AYNI KADRODA

İran sinemasının önemli yönetmenlerinden Hassan Fathi’nin yöneteceği filmde Mevlânâ rolünü Parsa Pirouzfar, Şems rolünü ise iki yıl önce “The Salesman” filmiyle Cannes Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Shahab Hosseini üstlendi. Filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.

“Aşk Sarhoşu” filmi için anlaşma imzalayan Hande Erçel, bir yandan da Kanal D’nin yeni dizisi “Azize”nin çekimlerine devam ediyor. Erçel, dizide başrolü Buğra Gülsoy ile paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.