Hande Erçel ile Vildan Atasever karşı karşıya

‘Halka’ ve ‘Sıfır Noktası’ adlı dizilerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel ile Vildan Atasever, ocak ayında ekranda yeni bir reyting yarışı içinde olacak.

TRT 1 ekranlarında ocak ayında iki iddialı proje seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, beyazcamda iki güzelin reyting yarışı yaşanacak. ‘Halka’ dizisinde rol alacak olan Hande Erçel ile ‘Sıfır Noktası’ adlı projede kamera karşısına geçmeye hazırlanan Vildan Atasever, aynı kanalda karşı karşıya geliyor. Yeni projeleriyle uzun süren ekran suskunluklarını bozacak olan iki güzel, projeleri için bugünlerde harıl harıl çalışıyor. Atasever, rolü için düzenli spor yaparak 5 kilo verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.