Hande Erçel: Hayatı yeniden keşfettiğim bir yerdeyim

Oyuncu Hande Erçel, bir dergiye kapak oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel, 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel’i ocak ayında kaybetmişti. Genç yaşta annesini yitiren Erçel, uzun bir süre ortalarda görünmemişti. Eski sevgilisi Murat Dalkılıç’la da bu süreçte barışan güzel oyuncu, aşkının da desteğiyle gündelik yaşamına geri dönmüştü. Zor günleri yavaş yavaş geride bırakan Erçel, son olarak Instyle dergisinin ağustos ayına kapak oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

‘Yavaşladığım bir zamandayım’

“Hayatı yeniden keşfettiğim bir yerdeyim. Hem başındayım hem de sonundayım gibi hissediyorum. Yavaşlayıp daha çok düşündüğüm bir zamandayım. Sorularımın cevapları için acele etmiyorum. Yaşayarak deneyimlemenin ve öğrenmenin tadını aldım.”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile olan birlikteliklerine yeni bir boyut kazandırmak istediğini dile getirdi ve, “Artık çocuk istiyorum. Bütün arkadaşlarımın çocukları var benim yok. Onlara çok imreniyorum” dedi. Dalkılıç’ın bu açıklamasının ardından “Nikah yakın mı?” soruları akıllarda yer edindi.

Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç’tan itiraf “Artık çocuk istiyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.