Hande Erçel, annesine kök hücre donörü olacak

Uzun süredir kanser tedavisi gören annesini bir an olsun yalnız bırakmayan oyuncu Hande Erçel, annesine kök hücre donörü olacak.

Annesinin tedavi sürecinde zor günler geçiren Hande Erçel, vefalı bir evlat olduğunu bir kez daha gösterdi. “Bu süreçte bin yıl büyüdüm” diyen Erçel, şimdi de annesinin iyileşmesi için donör olacak.

“İYİLEŞME SÜRECİNE GEÇTİK”

Önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katılan Hande Erçel, mekan çıkışı 2. Sayfa programı muhabirinin sorularını yanıtladı. Annesinin sağlık durumu hakkında konuşan güzel oyuncu, “Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik.” dedi.

blank

2019’U HASTANE ODASINDA KARŞILADI

Öte yandan oyuncu, yılbaşı gecesi kanser hastası annesi Aylin Erçel için hastaneye koşmuş, 2019’u hastane odasında karşılamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.