Hande Doğandemir, yeni reklam filminde de izleyenleri büyülüyor

Marka elçisi olduğu Blendax için kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Hande Doğandemir, markanın yeni reklam filminde de rol alıyor. Baş döndüren dolgun saçları sayesinde marka ile özdeşleşmeyi başaran oyuncu, yeni reklam filminde de izleyenleri büyülüyor.

Hande Doğandemir, Blendax’ın yasemin özlü şampuanının son reklam filmiyle bir kez daha ekranlara konuk olurken, baş döndüren dolgun saçlarıyla da dikkat çekiyor. Markanın yeni reklam filmi ise ilginç senaryosu ile yine izleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Markanın yüzü Hande Doğandemir, “Çocukluğuma dair ilk anılarda bile yer alan; yıllardır kullandığım, şampuan denildiğinde aklıma gelen ilk marka olan Blendax’ın 2. yıl kampanyasında da yer almak benim için çok anlamlı. Tüm bunların yanında beni daha da mutlu eden şey, bana gün boyu enerji veren saçlarımın sırrını, Blendax’ı tüm Türk kadınları ile paylaşma fırsatı bulmak. Onların da saçlarına ne kadar önem verdiklerini; dolgun canlı ve güçlü saçların onları ne kadar mutlu ettiğini biliyorum. Bu sebeple onlara ihtiyaçları olan çözümü sunan bir elçi olmak çok heyecan verici. Saçlarının güzelliği her kadın için çok önemli… Öyle ki saçlarınızdaki ufacık bir değişiklik bile o gün hayata bakışınızı değiştirebilir. Blendax işte böyle bir fark yaratıyor.” şeklinde konuştu.

Blendax’ın Hande Doğandemir ile baş döndüren dolgun saçlar kampanya reklam filmi, çok yakında TV ekranları ve dijital platformlar üzerinden izleyicisi ile buluşacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.