Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı “Daha iyi bir yarın” filmi için sete çıkıyor

“Daha iyi bir yarın” filminin çekimleri 14 Haziran’da Gökçeada’da başlıyor.

Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrollerini paylaştığı Altın Portakal ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yazıp yöneteceği “Daha iyi bir yarın” filminin çekimleri 14 Haziran’da Gökçeada’da başlıyor. 2060’lı yıllarda geçen ‘Daha İyi Bir Yarın’ filmi konu itibarıyla bir aşk distopyası. Sevgilisinin, daha iyi birini bularak, terk ettiği Ozan yaşamını sonlandırmaya karar verir. Bunun için gittiği merkez ofisinden bunun mümkün olmadığı çünkü kendisine aşık birisinin olduğu söylenir. Ozan yaşamını sonlandırmak için şimdi bu gizemli kadını bulmalı ve onu aşkından vazgeçirmelidir. MGX Film yapımcılığında çekilen filmin yarısı virtual production studyosunda çekilecek.

blank

KONUK OYUNCULARI ŞAMPİYOLAR LİGİ GİBİ

Film konuk oyuncularıyla da çok konuşulacak. Konuklar listesinde olan isimler şöyle: Hüseyin Avni Danyal, Ceyda Düvenci, Özgür Emre Yıldırım, Zeynep Eronat, Onur Büyüktopçu, Engin Benli, Aslıhan Karalar, Burcu Binici.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.