Hande Ataizi: 3 ay kazanacaklar diye resmen yerli-yabancı turistlere geçirdiler!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, tatil sonrası Nişantaşı’nda görüntülendi. Bodrum pahalılığına isyan eden Ataizi, “Oradaki işletmeler 3 ay kazanacak diye yerli-yabancı turistlere yüksek fiyatları resmen geçirdiler.” dedi.

Hande Ataizi, Bodrum’daki işletmelerin fahiş fiyat politikaları nedeniyle yaz boyunca gündemden düşmediği hatırlatılınca şöyle dedi:

“Bodrum’da fiyatlar yüksekti. Oradaki işletmeler 3 ay kazanacaklar diye yerli-yabancı turistlere yüksek fiyatları resmen geçirdiler.

‘HALKIN PLAJINDA DENİZE GİRDİM, PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPTIM’

İyi ki orada evim var. Bu sebeple etkilenmedim. Her gün dışarıda yemek zorunda kalmadım. Halk plajında denize girdim. Pazardan alışveriş yaptım. Bir problem yaşamadan döndüm.”

MANTI ÇORBASINA 60 TL VERMİŞTİ

Ünlü oyuncu, yıllar önce Bodrum’da bir mantı çorbasına 60 TL verince isyan etmişti.

BU YAZ PAHALILIKTAN ŞİKAYET EDEN ÜNLÜLER

-İvana Sert

-Demet Akalın

-Cemil İpekçi

-Çağla Şıkel

-Enis Arıkan

-Süreyya Yalçın

-Aslı Tandoğan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.