Hamit Altıntop’tan Milli Takım’da kurumsallaşma açıklaması

A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, televizyon müdürleriyle yaptığı toplantıda herkesin ayrı görev ve sorumluluklarının olacağını belirterek “Artık ‘One Man Show’ bitti” dedi.

A Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Teknik Direktör Stefan Kuntz ve televizyon müdürleri, Milli Takım’ın Riva tesislerinde bir araya geldi.

Habertürk’ten Serdar Ali Çeliker’in haberine göre, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş’ın da katıldığı toplantıda Milli Takım yapılanması konuşuldu. Kurumsal bir yapıya kavuşacak Milli Takımlar yapılanması olacağını söyleyen Hamit Altıntop, her Süper Lig ve 1. Lig takımlarının altyapı akademisi kurulmasını zorunlu hale getireceklerini belirtti.

Stefan Kuntz’tan sadece A Milli Takım sorumluluğu beklediklerini, altyapı ile ilgili hiçbir sorumlulukları olmadığını ifade ederken “Dedim ya artık ‘One Man Show’ bitti. Herkesin ayrı görev ve sorumlulukları var” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.