Hamile kadın gibi görünüyor… Çağatay Ulusoy’un yeni imajı komik yorumlara neden oldu

Netflix Türkiye’nin ilk orjinal Türk dizisi ‘Hakan Muhafız’ Aralık ayında izleyici ile buluşmuştu. İlk sezon bölümleri yayınlanan dizinin ikinci sezonu da 26 Nisan’da yayında olacak.

İlk sezonu büyük beğeni toplayan dizi Kapalıçarşı’da kendi halinde bir halı tüccarı iken İstanbul’u korumak için karanlık güçlere karşı savaşan bir kahramana dönüşen Hakan’ın hikayesini anlatıyor.

Dizinin ilk sezonu dünyanın dört bir yanından 10 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi. Dizi Türklerden sonra en çok Brezilya ve Meksika başta olmak üzere Latin Amerika ülkelerinden ilgi gördü.

Tanıtım videosuna Çağatay’ın imajı damgasını vurdu!

Dizinin ikinci sezon tarihinin açıklandığı video ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu’nun farklı dillerde konuşarak yayın tarihini açıkladığı videoda oyuncular oldukça sempatik ve tatlı bulundu.

blank

İzleyenler en düzgün konuşan oyuncunun Hazar Ergüçlü olduğunu düşünürken grubun en sempatik ismi ise Engin Öztürk oldu.

Ancak, Çağatay Ulusoy’un yeni imajı komik yorumlara neden oldu.

Kendisine oldukça bol gelen gömleği ve sakallarıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy için; “Hamile kadın gibi görünüyor”, “İkinci sezonda ormancıyı canlandıracak galiba”, “O eski Çağatay’dan eser yok şimdi”, “İçerde’nin Kral Polisi Çağatay Ulusoy Oduncu Oldu” gibi yorumlar yapıldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.